Over MeerSport

MeerSport is in 1999 opgericht door Ageeth en André van der Meer. Het begon met een klein schuurtje in de achtertuin, omgetoverd tot winkel. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een succesvolle sportmedische groothandel en richten wij ons op sportverzorgers, fysiotherapeuten, pedicures, EHBO’ers en BHV’ers.

Wij staan met veel enthousiasme voor onze klanten klaar

Onze klanten stellen ons enthousiasme en vakkundige advies op prijs. Zo controleren wij op verzoek voor EHBO’ers en BHV’ers bij verenigingen en bedrijven de verbandtrommels en verbandkasten volgens de richtlijnen van de ARBO. Ook staan wij paraat in onze groothandel/showroom voor adviezen en aankopen. Daarnaast organiseren wij in samenwerking met derden regelmatig leerzame (én gezellige) cursussen en workhops bij MeerSport.

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk gerust onze website en maak kennis met ons uitgebreide assortiment. Mis je een artikel op de website of wil je persoonlijk advies over een product? Schroom niet om contact op te nemen; wellicht kunnen wij het product alsnog leveren of kom langs in onze groothandel/showroom.


Graag tot ziens,

Ageeth en André van der Meer